Εντός του Μαΐου του 2017 τα πρώτα ειδοποιητήρια από της τοπικές εφορίες για τα ανασφάλιστα οχήματα.

Εκ νέου δέσμευση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για την έναρξη αποστολής εντός του Μαΐου 2017 ειδοποιητηρίων σε όλους τους κατόχους αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών που παρόλο που έχουν αποκτήσει πινακίδες κυκλοφορίας δεν έχουν προβεί σε ασφάλιση των οχημάτων τους .

Σε συνάντησή τους την 22η Απριλίου του 2017 οι Ένωση Ελλήνων Ασφαλιστών με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και την Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος αναλύθηκαν για ακόμα μία φορά οι πρακτικές παράμετροι της εφαρμογής του νόμου περί ανασφάλιστων οχημάτων 4261/14 και αναδείχθηκαν οι προβληματισμοί και οι δυσκολίες εφαρμογής του .

 

Εν τέλει όμως εδόθη εκ νέου δέσμευση της Αρχής για την έναρξη αποστολής ειδοποιητηρίων εντός του Μαΐου 2016. Έτσι έχοντας λάβει την προσωπική δέσμευση της Γ.Πιτσιλή , διοικητού της Αρχής για την ύπαρξη πραγματικής βούλησης για την εφαρμογή του νόμου αναμένουμε εντός του Μαΐου 2017 μεγάλη αύξηση ροής νέων ασφαλιστηρίων συμβολαίων αστικής ευθύνης αυτοκινήτου σε μοναδικά χαμηλές τιμές μόνο στην ΕΡΓΟΒΑΣ Α.Ε  – Μεσίτες Ασφαλειών.

Καλέστε μας!